NAJAVA DOGAĐAJA


Asocijacija za zaštitu i očuvanje voda Južne Srbije (WASS) u saradnji sa kompanijom Medivest KT d.o.o. i ove godine organizuje manifestaciju „DANI VODE NIŠ 2021“ – Međunarodni sajam vodovodne i kanalizacione opreme sa pratećom konferencijom, koja će biti održana 02. i 03. septembra 2021. godine u Nišu.

U Hali SC Čair, na površini od oko 1600 m2 priliku da se predstave imaće renomirani domaći i strani proizvođači vodovodne i kanalizacione opreme. Takođe, obezbeđen je i adekvatan prostor ispred Hale Čair na oko 400 m2 za prezentaciju pratećih segmenata: građevinske mehanizacije, specijalnih, namenskih i multifunkcionalnih vozila i slično.

Prethodne dve godine su u okviru manifestacije DANI VODE organizovani međunarodni sajam i stručna konferencija koji su svojim sadržajem poneli epitet uspešnih i atraktivnih poslovnih događaja sa respektabilnim brojem izlagača i posetilaca, čime se mogu svrstati među najznačajnije manifestacije u sektoru voda u regionu.

MEĐUNARODNI SAJAM vodovodne i kanalizacione opreme je mesto susreta uglednih domaćih i inostranih kompanija na kojem se prezentuju trendovi kao i raznovrsna istraživačka i proizvodna ostvarenja u oblastima proizvodnje i distribucije vode za piće, kanalisanja i prečišćavanja otpadnih voda, energetske efikasnosti i drugih srodnih oblasti.

Konferencijski program uključuje različite tematske oblasti, a ove godine je tema „UNAPREĐENJE KAPACITETA U JKP“,  i u njegovom definisanju učestvovaće predstavnici vladinog i nevladinog sektora, istraživačko obrazovnih institucija i privrede.