RADNO VREME SAJMA

Četvrtak – 08.06.2017. – od 10:00 do 18:00

Petak – 09.06.2017. – od 10 do 18:00

Ulaz je besplatan.

NAJAVA DOGAĐAJA

 


Čast i zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na MEĐUNARODNI SAJAM VODOVODNE I KANALIZACIONE OPREME koji će biti održan 08. i 09. juna 2017. godine u Nišu u Hali SC Čair.

Izlagačima će u Gradu Nišu biti omogućeno da po savremenim sajamskim standardima predstave nove tehnologije i tehnička rešenja, ali i primenjiva znanja iz oblasti vodosnabdevanja, kanalisanja otpadnih voda i drugih srodnih oblasti. Na površini od oko 1600 m2 u Hali SC Čair predstaviće se blizu 50 renomiranih domaćih i stranih proizvođača vodovodne i kanalizacione opreme. Pored ovoga, obezbeđen je i adekvatan eksterijerni prostor ispred Hale SC Čair za prezentaciju drugih pratećih segmenata kao što su: građevinska mehanizacija, specijalna vozila, namenska vozila, multifunkcionalna vozila i slično.

SAJAM VODOVODNE I KANALIZACIONE OPREME sastavni je deo Međunarodne stručne manifestacije DANI VODE – NIŠ 2017., tokom koje se održava i Medjunarodna konferencija „Energetska efikasnost u sektoru voda“, na kojoj se očekuje učešće više od stotinu učesnika iz zemlje i inostranstva, koji će prezentovati i razmenjivati znanja i iskustva iz ove oblasti.


E-mail za prijavu

danivodenis@gmail.com